Wood Step er Danmarks førende producent af trætrapper til mange formål – en familievirksomhed med mere end 25 års erfaring og lige så mange års respekt for de håndværksmæssige traditioner.

I efteråret 2018 tog vi hul på en strategiproces for online-markedsføring. Med ny hjemmeside som omdrejningspunkt for effektiv leadgenerering blev der udarbejdet en online-markedsføringsstrategi og defineret målbare leadværdier, der overvåges og afrapporteres real-time.

Vores fortsatte samarbejde bygger på tæt dialog og stringente arbejdsprocesser. Vi hjælper Wood Step med at skabe stærke resultater på SoMe kampagner såvel som Google Ads og retargeting. Vi bistår dem desuden med drift og løbende opdateringer af hjemmesiden, så den fremstår opdateret og skarp for deres målgrupper.

Samarbejdet indeholder også kvartalsmøder, hvor vi kigger på indfrielse af målsætninger, fremadrettede tiltag og de aftalte budgetrammer. Vi hjælper dem desuden også med diverse offline-aktiviteter, hvor Wood Step trækker på husets øvrige kompetencer.