Videreudvikling af IFU designguide

Som af et resultat af et bredere forretningsfokus ønskede IFU at konvertere deres eksisterende designguide til et mere agilt værktøj, der tillader hurtigere opdateringer, i forbindelse med organisatoriske forandringer og nye kommunikative behov.

Buchs har rådgivet omkring udarbejdelse af den nye platform og fungerer som samarbejdspartner på den fremadrettede vedligeholdelse af designguiden, samt den videre eksekvering på tryk.

Allerede i første opdatering har vi udført en gennemgribende videreudvikling, som skal understøtte etableringen af nye forretningsområder, et bredere interessentfokus samt en udvidet forståelse af begrebet kapital.

Investeringsfonden for Udviklingslande (IFU) er en selvstændig organisation, under Udenrigsministeriet, som stiller rådgivning og risikovillig kapital til rådighed for danske virksomheder, der påtænker at drive forretning i udviklingslande. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. co2-logo-da
Luk, og vis ikke igen
buchs