Cepheus Ejendomme og Randers FC

Designet, produceret og monteret
Når en ny stadionsponsor kommer til, er der brug for synlige forandringer. Da byens lokale superligastolthed, Randers FC, fik ny stadionsponsor i efteråret 2018, blev Buchs fløjtet på banen. Ikke som reserve for holdets fodboldprofiler, men som sparringspartner for både fodboldklubben og hovedsponsoren Cepheus Ejendomme, der ønskede at skabe maksimal synlighed.

headerbillede-1140x7602

Synlighed og værdi for sponsor

I tæt dialog med begge parter udviklede vi en løsning, der både giver Cepheus Ejendomme maksimal brandeksponering og samtidig lader stadion bevare sit egenartede, visuelle udtryk. Facadeskiltene målte 45 kvadratmeter i gennemsnit. Derfor krævede opgaven, at vi var i både kreativ og montagemæssig topform. Vi byggede en række unikke ”skeletter”, der sikrede optimal montage, som lever op til alle superligastadions høje krav. Resultatet blev en flot og helstøbt løsning.

Grafisk design af skilte

De kæmpe facadeskilte målte hver især 45 kvadratmeter i gennemsnit. Det stillede store krav til den rigtige udnyttelse af logoet og det rette visuelle udtryk i forhold til skiltets kæmpe størrelse. Som hovedsponsor på et stadion hviler der rigtig mange øjne på én. Og med det endelige resultat er Cepheus Ejendomme sikret masser af eksponering og værdi – selv på lang afstand.

headerbillede-1140x760
lift_stadion
skelet_stadion

Montering på facade

Skiltene imponerer visuelt med sin størrelse – en størrelse, der vil kunne give de fleste sved på panden. Men en nøje planlagt proces i sammenspil mellem flere aktører sikrede en veludført montering af de store skilte. Der blev bygget nogle helt særlige ”skeletter”, der sikrede præcision og optimal montering af de mange mindre plader på 2×1 meter, som skiltet bestod af. Det hele skulle passe ned til mindste millimeter for et korrekt og sammenhængende budskab.

Vores egne grafiske designere har stor erfaring med at skabe design til et hvilket som helst budskab, og vi er derfor den perfekte sparringspartner til alle design- og skilteopgaver.

billeder-til-case-555x5373
cepheus_randers-fc

Har du brug for vores skilteekspertise?


Book et uforpligtende møde med os. Det koster dig kun den tid, det tager at træffe en god beslutning.

Thomas Søby
Kontaktdirektør

Luk, og vis ikke igen