Nordic Tours har gennem 20 år leveret nordiske rejseoplevelser lidt ud over det sædvanlige. De færdigpakkede specialrejser sælges via udenlandske agenturer og rejsebureauer, ikke mindst i Tyskland.

Som Nordic Tours faste bureau i mere end 12 år kender vi virksomheden og dens målgrupper ud og ind. Med det i ryggen har vi struktureret, designet og implementeret en helt ny omfattende hjemmeside, der imødekom alle Nordic Tours behov og ønsker til en moderne og visuelt flot hjemmeside. Indledningsvist gik hjemmesiden i luften på tysk, men den blev senere fuldt udbygget med yderligere 6-8 sprogvarianter, hvilket giver Nordic Tours mulighed for at nå bredere ud på tværs af landegrænser.

Det nye, visuelle og grafiske udtryk på hjemmesiden førte naturligt til, at vi sideløbende også har opdateret og redesignet virksomhedens trykte materialer, så den visuelle identitet blev gennemgående på alle kanaler og medier. Dette er med til at sikre et sammenhængende og professionelt udtryk på tværs af digitale og analoge platforme. De vigtige, uundværlige salgsværktøjer, som f.eks. trykte markedsføringsmaterialer fik også et løft, så de fremstod indbydende og opsigtsvækkende til messer og ved indsalg hos agenturer og øvrige samarbejdspartnere.

Læs mere om digitale services