Buchs rapport-design blandt de fem bedste

IFU’s Sustainability and Impact Report er blevet fremhævet som en af de fem bedste COP-rapporter 2020 i SMV-segmentet af Global Compact Denmark og FSR – danske revisorer.

IFU (Investeringsfonden for Udviklingslande) er en selvejende statslig fond, der tilbyder rådgivning og risikovillig kapital til virksomheder, der ønsker at gøre forretning i udviklingslande og på vækstmarkeder.

I forbindelse med fondens Sustainability and Impact Report har Buchs fungeret som grafisk designpartner og entreprenør. Opgaven har bestået i at implementere teksten fra IFU’s kommunikationsafdeling i forhold til fondens overordnede designlinje. Resultatet er en 30 siders rapport, der gennem tekst, billeder og grafik fortæller om IFU’s arbejde med at generere målbare, gavnlige og samfundsansvarlige investerings projekter i verdens udviklingslande.

Den selektive brug af billeder og grafik understøtter teksten og viser sammenhænge, der kan være vanskelige at beskrive. Brug af cases og data giver god indsigt i forretningsmodellen og forklarer udviklingen og fondens arbejde med Global Compact principperne samt FN’s verdensmål. Samlet set er rapporten en vigtig kilde til information for mange interessenter.

case_ifu_si-rapp_01
case_ifu_si-rapp_02
case_ifu_si-rapp_03
case_ifu_si-rapp_04
case_ifu_si-rapp_05
case_ifu_si-rapp_06
case_ifu_si-rapp_07
case_ifu_si-rapp_08
case_ifu_si-rapp_09
Luk, og vis ikke igen