KEA – Københavns Erhvervsakademi – udvikler og udbyder en lang række praksisrettede, videregående uddannelser på akademi og professionsbachelorniveau.

Vi blev kontaktet af KEA, da behovet for en ny, integreret hjemmeside opstod. Vi blev valgt, da vi tidligere har haft erfaring med at udvikle løsninger til virksomheder i undervisningssektoren. Kombinationen af et stort kendskab til branchen og vores brede ekspertise inden for moderne digitale løsninger gør os til en attraktiv samarbejdspartner.

Efter en gennemgående dialog med KEA fandt vi frem til den mest optimale og værdifulde hjemmesideløsning. I tæt samarbejde med KEA har vi udviklet og implementeret en fuldt integreret hjemmeside, der arbejder sammen med akademiets administrative systemer. Det resulterede i et hovedsite med ni subsites, hvor der i varierende grad sker udveksling af data med de administrative systemer, så KEA’s medarbejdere let og hurtigt kan opdatere og vedligeholde hjemmesiden med nye informationer om f.eks. kurser og uddannelsesretninger.

Nøgleordet i denne opgaveløsning er integration. Udover udvikling og implementering af en agil og integreret hjemmeside, så står vi også for serverdrift og support til websitet.

Læs mere om digitale services