X-Leasing A/S tilbyder salg af luksusbiler samt leasingaftaler via samarbejdspartnere – med et højt niveau af forståelse for kundens ønsker og behov.

X-Leasing ønskede en ny, tidssvarende hjemmeside, som er et helt centralt værktøj for deres forretning. Hjemmesiden er hele tiden opdateret med en komplet visning af såvel aktuelle som solgte biler.

For at komme rigtigt ind under huden på virksomheden begyndte vi med at gennemgå deres visuelle identitet. Vi udviklede en mini styleguide, der fungerede som et grafisk fundament under hele web-processen. I guiden præsenterede vi typografi, farver, billedstil, tone-of-voice med mere, og det blev byggestenene til det visuelle udtryk.

Udviklingen af hjemmesiden omfattede bl.a. integration til bilbasen.dk og en redesignet produktvisning. I processen stod vi også for fotooptagelser af såvel domicil som medarbejdere.

I forløbet med hjemmesiden blev der også tid til nytænke og fastlægge X-leasings strategi for online markedsføring på relevante sociale medier.