Deco Group A/S udvikler og distribuerer funktionelle og smukke løsninger inden for solafskærmning, som f.eks. gardiner og markiser. De står blandt andet bag de to gardin-brands Debel og Kirsch, og som repræsentanter for bl.a. Jysk og Bilka kører deres gardinbusser jævnligt på de danske veje. I den komplette firmabilssamling indgår også køretøjer med navnene gardinbus.com og Dansk Gardin Service.

Deco Group A/S er derfor i det hele taget ofte at se på landevejene, når de kører ud og ordner opgaver for deres kunder. Det er i den forbindelse helt oplagt at udnytte pladsen på de store køretøjer med opmærksomhedsskabende dekoration.

Vores dygtige foliespecialister hjælper derfor Deco Group A/S med at dekorere alle deres køretøjer. Der er indarbejdet en helt fast arbejdsform, som optimerer arbejdet bedst muligt, så bilerne ikke skal holde stille i længere tid end nødvendigt.

De forskellige designs er desuden fastlagt i skabeloner, så vi hurtigt kan gøre klar til det næste skud på stammen. Når tiden er inde til udskiftning, sørger vi også for at den gamle bliver renset inden returnering. Alt sammen til faste priser for de enkelte brands, der varierer i kompleksitet.

Læs mere om folie & bildeko