Markante emballager til Pilu Arctic Care

Hos Buchs går vi sjældent af vejen for en udfordring – heller ikke når det gælder emballage-udvikling, hvor vi har mange års erfaring.

Da Pilu Arctic Care bad os at skabe en emballage, der kunne understøtte et helt unikt brand og forstærke forbrugerens brandoplevelse, var vi naturligvis fyr og flamme.

Pilu Arctic Care er en eksklusiv hudplejeserie, der er baseret på bæredygtige ingredienser fra den grønlandske natur: Lokale planter, bivoks og smeltet indlandsis.

I et tæt samspil med kunden udviklede og producerede vi en emballage, der er lige så unik som produktet : 6-kantet med prægning af Grønland og udført i miljøvenlig karton.

Styrken ved Buchs er , at de har de kreative idéer og samtidig ved, hvad der rent produktionsmæssigt kan lade sig gøre. Med alle processer inhouse, kan de reagere hurtigt og kompetent.

Ivonn Hegelund Stenskov, Pilu Arctic

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. co2-logo-da
Luk, og vis ikke igen
buchs