Birch Ejendomme er et bygge- og udlejningsfirma, der med fokus på kvalitetslejemål – rækkehuse og lejligheder primært i Jylland – har oplevet en nærmest eksplosiv vækst og succes i sin 10-årige levetid.

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Birch Ejendomme om flere opgaver, men i denne case har vi hjulpet dem med at udvikle, designe og implementere en helt ny hjemmeside. Der blev lagt fokus på, at den nye hjemmeside skulle vinde på form, farver og funktionalitet.

Vores dygtige digitale team kortlagde de boligsøgendes brugerrejse online under en indledende workshop. Kortlægninger af kunders brugerrejser giver en unik indsigt i at forstå sin målgruppes adfærd og interesse online, som man derefter kan tilrettelægge sine indsatser efter. De boligsøgendes brugerrejse gav os et udgangspunkt til at udvikle hjemmesidens filtreringsmuligheder og struktur, så brugeren hurtigt og nemt kan spore sig ind på den rette bolig i forhold til bestemte kriterier, som f.eks. geografi, størrelse og pris. Hjemmesiden blev desuden designet som et lækkert og inspirerende univers, der er nem at navigere i.

Det var vigtigt, at hjemmesiden ikke kun er lækker, informativ og let at navigere i for de boligsøgende. Den skulle også gøre det daglige redaktionelle arbejde enkelt og sikkert for Birch Ejendomme, hvor de let kunne opdatere hjemmesiden løbende i backend.

Resultatet er en intuitiv hjemmeside, der tager højde for den optimale brugerrejse, og samtidigt har en funktionel backend, der er let at arbejde i.

Læs mere om digitale services