B2B webshop øger salget: Jemalift.dk

Kan man sælge lifte og arbejdsborde online?

I samarbejde med JEMA LIFT har vi udviklet en responsive webshop, som præsenterer B2B-kunder for vejledende priser. Shoppen gør det nemt og overskueligt at finde de relevante produkter og tilbehørsvalg.

Af hensyn til kundernes behov for vejledning og forhandling er kurven gjort til en tilbudsbestilling.

Webshoppen er holdt i det samme udtryk som Jema.as. På den måde har vi skabt en rød tråd fra JEMA LIFT, som blandt andet producerer transportbånd til industri og landbrug, til JEMA LIFT, som fokuserer på lifte og arbejdsborde.

Jemalift.dk er den anden af to websites, vi har redesignet for vores mangeårige kunde JEMA LIFT. Du kan læse mere om vores samarbejde her.

Vi har især oplevet flere henvendelser på vores produkter fra nye kunder. Tidligere var vi måske gået glip af dem, fordi det virker for besværligt for mange at skulle afklare deres behov over telefonen.

Jens-Peter Lundgaard, ejer af JEMA og JEMA Lift.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. co2-logo-da
Luk, og vis ikke igen
buchs