Flere farver og mere fart på

Winther, der er markedsledere indenfor cykler og køretøjer til institutioner, bruger Buchs til identiteter og tryksager til hele verden. Siden 1932 har Winther produceret cykler og vogne til børn. Undervejs har virksomheden opkøbt Gonge, som producerer motorikprodukter.

Efterhånden blev det tydeligt, at begge virksomheders tryksager havde brug for et opdateret layout. Målet var en samlet identitet med klare referencer til dansk design, høj kvalitet og stor erfaring med produkterne.

Søsterkatalog med samme udtryk

Vi udviklede den samlede identitet til de to virksomheders tryksager. Resultatet er to kataloger, som forbliver separate. Med deres fælles træk viser de to brands dog, at de hænger sammen.

Gonge markedsfører sig til genoptræningscentre og – ligesom Winther – børneinstitutioner i hele verden. Derfor optræder katalogerne ofte sammen, og det gjorde behovet for et fælles udtryk stort. Katalogerne har nu store billeder, letfordøjelige opslag og masser af fart på.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. co2-logo-da
Luk, og vis ikke igen
buchs