Kompetencer:

En vigtig nøgle til effektiv branding er visuel identitet. Vi vil gerne være med til at bygge den helt forfra, hjælpe med at implementere den eller bare vise, hvor godt din eksisterende kan tage sig ud.

identiteter

Til hverdag er den visuelle identitet rodfæstet i en designmanual, som mange kender. Den fastlægger og begrunder logo, farver, skrift, billedunivers og meget mere, og det gør det nemt at sørge for et altid sammenhængende brand. Forud er der ofte lavet et stort stykke arbejde – og vi kan springe på processen, hvor vores kunder end ønsker det. Vigtigt er det, at der forud for processen er en grundig afvejning og klarlæggelse af virksomheden, dens kultur og dens ledelsesstil, så både logo og identitet bliver forankret i virksomheden. Vi indgår i den proces på det niveau, vores kunder ønsker.

Relevante cases:
BUCHS AS

Kertemindevej 15
8940 Randers SV
Denmark

T: +45 8642 0599
F: +45 8641 9088

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

co2-logo-da

payoff-footer